Diensten

Monteren & verhuizen van meubels

Bij Meubelmontage Dienst kan je terecht voor het monteren & verhuizen van meubels. Dit kan binnenshuis zijn, maar ook van een laad- naar losadres. Indien nodig kunnen wij de meubels demonteren en later weer voor je in elkaar zetten.

Wij hebben hier al 25 jaar ervaring in. Sinds wij begonnen zijn hebben wij al menig opdrachtgever mogen helpen met het monteren & verhuizen van hun meubels. Dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijven in binnen- en buitenland. Wij zijn oplossingsgericht en kijken samen met jou hoe wij het beste te werk kunnen gaan. Het is dan ook onze blijvende missie om de klant volledig te bedienen en kwalitatief werk af te leveren.

Wij bieden je ook diverse andere diensten aan. Denk hierbij aan het leggen van vloeren, plaatsen van keukens, vermaken van meubels en diverse all-round kluswerkzaamheden in en rond het huis. Neem hiervoor eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben jij op zoek naar een ervaren, snelle, vakkundige en betrouwbare partij om je meubels te (de)monteren, verhuizen of voor all-round kluswerkzaamheden in en rond het huis? Dan ben je bij Meubelmontage Dienst aan het juiste adres. Wacht niet langer en ontdek wat we ook voor jou kunnen betekenen! Vraag een offerte aan door op de onderstaande button te klikken of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Er zijn redenen genoeg om voor ons te kiezen

Jarenlange ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het monteren van alle soorten meubels en diverse andere werkzaamheden bij particulieren en bedrijven.

Hoge klanttevredenheid

Wij prijzen onszelf op ons streven naar hoge klanttevredenheid. Wij gaan pas weg als je 100% tevreden bent met onze geleverde werkzaamheden.

Duidelijke afspraken

Wij geven je een overzichtelijke en vrijblijvende offerte met duidelijke afspraken. Hierdoor weet je precies wat je mag verwachten, zonder verrassingen.

Snel in elkaar gezet

Roger kon al snel aan de slag en zijn prijs was aantrekkelijk. Hij heeft mijn kasten zeer mooi en snel in elkaar gezet. Ben erg tevreden.

Geplaatst door:

D. Hendriksen

Wacht niet langer en neem contact met ons op

Bel of WhatsApp

Je kunt ons bellen, Whats’appen of SMS’en. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 06 349 209 98 van 08:00 tot 17:00 uur.

Stuur een email

Je kan ons natuurlijk ook per email contacteren. Hiervoor hebben wij een handig contactformulier.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan door contact op te nemen of het offerte aanvraagformulier in te vullen.

Menu