Over ons

Meubelmontage Dienst

Welkom op de website van Meubelmontage Dienst, het bedrijf van ondernemer Roger Ratoube. Al meer dan 25 jaar zijn wij dé all-round expert op het gebied van meubelmontage uit Zuid-Holland. Met veel passie voor ons vak leveren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Wij hebben een achtergrond in timmerwerkzaamheden, montage van alle soorten meubels en het verhuizen van alle soorten meubels voor zowel particulieren als ondernemers. Daarnaast plaatsen wij keukens, leggen wij vloeren en voeren wij all-round kluswerkzaamheden uit, in en rond het huis. Dit doen wij in binnen- en buitenland. Wij zijn er trots op dat wij al vele opdrachtgevers naar tevredenheid hebben mogen helpen.

“Ik ben ondernemer geworden vanwege de diversiteit aan opdrachten. Het werken met passie, in vrijheid en dit naar eigen tijd in te vullen is erg prettig. Je bent direct met de klant in contact en denk samen met hun mee aan oplossingen. Het doel is dan ook om een stabiele klantennetwerk op te bouwen en hiervoor kwalitatief werk af te leveren” – Aldus Roger.

Offerte aanvragen

Wij gaan je helpen!

Ben jij op zoek naar een ervaren, snelle, vakkundige en betrouwbare partij om je meubels te (de)monteren, verhuizen of voor all-round kluswerkzaamheden in en rond het huis? Dan ben je bij Meubelmontage Dienst aan het juiste adres.

Al vele opdrachtgevers zijn jou voorgegaan en hebben hun ervaring gedeeld via Werkspot. Een paar leuke ervaringen hebben wij gedeeld op onze website onder het kopje recensies. Wacht niet langer en ontdek wat we ook voor jou kunnen betekenen! Vraag een offerte aan door op de onderstaande button te klikken of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Er zijn redenen genoeg om voor ons te kiezen

Jarenlange ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het monteren van alle soorten meubels en diverse andere werkzaamheden bij particulieren en bedrijven.

Hoge klanttevredenheid

Wij prijzen onszelf op ons streven naar hoge klanttevredenheid. Wij gaan pas weg als je 100% tevreden bent met onze geleverde werkzaamheden.

Duidelijke afspraken

Wij geven je een overzichtelijke en vrijblijvende offerte met duidelijke afspraken. Hierdoor weet je precies wat je mag verwachten, zonder verrassingen.

Wacht niet langer en neem contact met ons op

Bel of WhatsApp

Je kunt ons bellen, Whats’appen of SMS’en. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 06 349 209 98 van 08:00 tot 17:00 uur.

Stuur een email

Je kan ons natuurlijk ook per email contacteren. Hiervoor hebben wij een handig contactformulier.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan door contact op te nemen of het offerte aanvraagformulier in te vullen.

Menu