Werkwijze

Snel & vakkundig

Ieder project begint met het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Dit kan eenvoudig en snel via onze website, het offerte aanvraagformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Binnen 3 werkdagen ontvang je de offerte per email. Indien je hier akkoord mee gaat maken wij heldere afspraken, zodat je precies weet wat je mag verwachten. De tijdsduur van de klus is afhankelijk van het meubel(s) die gemonteerd moeten worden. Wij vragen je het meubelstuk op voorhand leeg te maken en ruimte vrij te houden.

Op de afgesproken datum en tijdstip dient er iemand voor ons open te doen. In de meeste gevallen komt er één iemand bij je over de vloer. Na het bespreken op welke plek het meubel moet komen worden er spullen uitgepakt, onderdelen klaargelegd en nemen wij beschermende maatregelen tegen schade. Wij beschikken over onze eigen materialen. Je hoeft dus zelf niets klaar te leggen, op een kopje koffie na dan!

Na het uitvoeren van de besproken werkzaamheden lopen we deze samen na en bespreken wij of alles naar wens is uitgevoerd. Vervolgens betaal je d.m.v. een Tikkie, of in het geval van bedrijven via een factuur met een betaallink per email. Tot slot verzoeken wij je vriendelijk een review te schrijven op Werkspot.

Offerte aanvragen

Er zijn redenen genoeg om voor ons te kiezen

Jarenlange ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het monteren van alle soorten meubels en diverse andere werkzaamheden bij particulieren en bedrijven.

Hoge klanttevredenheid

Wij prijzen onszelf op ons streven naar hoge klanttevredenheid. Wij gaan pas weg als je 100% tevreden bent met onze geleverde werkzaamheden.

Duidelijke afspraken

Wij geven je een overzichtelijke en vrijblijvende offerte met duidelijke afspraken. Hierdoor weet je precies wat je mag verwachten, zonder verrassingen.

Alles verliep soepel

Niks mis met dit bedrijf, kreeg vooraf een aangename offerte en hebben na akkoord een afspraak gemaakt, alles verliep soepel! Volgende keer weet ik wie ik moet bellen!

Geplaatst door:

G. Vergiet

Wacht niet langer en neem contact met ons op

Bel of WhatsApp

Je kunt ons bellen, Whats’appen of SMS’en. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 06 349 209 98 van 08:00 tot 17:00 uur.

Stuur een email

Je kan ons natuurlijk ook per email contacteren. Hiervoor hebben wij een handig contactformulier.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan door contact op te nemen of het offerte aanvraagformulier in te vullen.

Menu